09 September 2021, 03:15

Проєкт підтримки пекарні "МАМА 1" від МФ "Відродження"

Наша цільова аудиторія - мами з дітьми, котрі постраждали від домашнього насильства, жінки, котрі проживають в «Рукавичці» – соціальному хостелі організації, жінки, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Завдяки проєкту ми, як підприємство подолали кризу, яка майже дозволила нам закритися. Ми матли змогу надати роботу більшій кількості жінок, завдяки більшій кількості замовлень. Кожна жінка підвищила свою кваліфікацію. Містяни мали позитивний приклад соціального підприємства. Більше людей зацікавилися соціальними підприємствами. Завдяки створенню інтернет магазину ми маємо більш ефективний інструмент для просування. Якісний контент позитивно впливає на імідж соціальних підприємств.

1.         Інтернет магазин пекарні МАМА 1 – ця площадка надає можливість більш структуровано надавати послуги, а також приймати замовлення більш ефективно.

2.         Закупівля обладнання – нова горішниця. 

3.         Пекарський майстер-клас – ми запросили професійного пекаря та провели заняття для робітниць пекарні з підвищення кваліфікації.

4.         Створили якісний контент та рекламу 

«Проект реалізовується Міжнародний Фонд «Відродження» та European Union in Ukraine в рамках гуманітарної ініціативи «Людяність і взаємодопомога».