25 April 2024, 02:28

Тендер. Ремонтні роботи

Тендерна комісія ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІІ М.АРТ.IН- КЛУБ запрошує зацікавлені компанії до участі в тендері на надання Ремонтних робіт приміщення спеціалізованої служби первинного соціально-психологічного консультування осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статті, за адресою:

м. Кривий Ріг, вул.. Вадима Гурова, 43

Кінцевий строк подання пропозицій - 02 травня 18:00 за київським часом

Пропозиція подається до предмета закупівлі в цілому. Подання пропозицій за окремими частинами предмету закупівлі не передбачено (лоти відсутні).

Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі (техничне завдання та загальні вимоги до послуг) зазначено в Додатку No1 до цього оголошення.

Додаток 1 https://shorturl.at/aszAB

до 01 травня 2024 року 18:00 за київським часом
У період уточнення інформації учасники мають право звернутися до Замовника на електронну адресу nmalchenko1981@gmail.com за роз’ясненням щодо інформації, зазначеної в цьому оголошенні щодо вимог до предмета закупівлі та/або звернутися до Замовника з вимогою щодо усунення недоліків під час проведення закупівлі.
Замовник протягом одного робочого дня з дня отримання звернення надає роз’яснення на звернення учасника закупівлі шляхом відповіді на електронну адресу та/або внесе зміни до оголошення про проведення закупівлі та оприлюднює їх. Відсутність будь-яких запитань або уточнень стосовно змісту та викладення вимог цього оголошення з боку учасників закупівлі у встановленому порядку буде означати, що учасники повністю усвідомлюють зміст та вимоги цього оголошення, про що у складі пропозиції надається лист, яким учасник підтверджує повну, безумовну і беззаперечну згоду з усіма умовами проведення закупівлі, визначеними в цьому оголошенні.

Замовник має право з власної ініціативи внести зміни до оголошення про проведення закупівлі, але до початку строку подання пропозицій. Зміни, що вносяться Замовником, розміщуються та відображаються на web-сайті Організації - https://www.martin-club.org у вигляді нової редакції документів. У разі внесення суттєвих змін до оголошення про проведення закупівлі строк для подання пропозицій може бути подовженим Замовником в на web-сайті Організації - https://www.martin-club.org/.

Пропозиції подаються учасниками після закінчення строку періоду уточнення інформації, зазначеної Замовником в цьому оголошенні, в електронному вигляді шляхом завантаження необхідних документів та/або інформації на електронну адресу nmalchenko1981@gmail.com що підтверджують відповідність вимогам, визначеним Замовником в цьому Оголошенні.